Workshop Rouw & Verlies

Workshop Rouw & Verdriet

Rouwen kan je niet alleen.
Verdriet is de keerzijde van liefde.
Rouwen is zware arbeid.

Dit zijn maar een paar aandachtspunten bij rouw. Helaas is praten over de dood bij veel mensen nog steeds een taboe thema en heerst veel onzekerheid hoe je hiermee om kan gaan. Eigenlijk best gek als je bedenkt dat iedereen in zijn leven vroeg of laat te maken krijgt met verlies van een dierbare.

Graag wil ik hier verandering in brengen en daarom organiseer ik elk jaar in december de workshop Rouw & Verlies. December is de maand van liefde en verbinding. Maar wie een dierbare moet missen, kent tegelijkertijd ook de pijn en het verdriet. Vaak stoppen we deze gevoelens weg, maar diep van binnen zit het gemis in ons systeem.
Tijdens de workshop is er een mix van verbinding, ontmoeting, stilte, meditatie en ademoefeningen. Ontmoet jezelf, open je hart, geef jouw emoties ruimte en voel verlichting. Maak tijd en ruimte voor jezelf en jouw gevoelens. Laat ons samen onze dierbare een mooie plek in ons hart geven. Ik verheug me op je komst.

Voor wie?
Iedereen die rouw en verdriet kent en een andere manier wilt leren kennen om ermee om te gaan. Geef je op en je ontvangt t.z.t. meer informatie.

Wanneer?
Datum wordt nog bekend gemaakt - december 2024

Kosten?
29 euro incl. rouwmeditatie, ademwerk, journaling, koffie/thee

Meenemen?
Herinnering aan jouw dierbare (foto/symbool), makkelijke kleding, warme sokken, deken, kussen, open mind

Aanmelding workshop ROUW & VERLIES