Succesvol jezelf zijn

Meer zelfvertrouwen en rust - Leef je mooiste leven

Misschien heb je al een fantastisch leven en gaat het precies zoals je wenst. Top! En ben je eigenlijk alleen maar op zoek naar een stukje innerlijke rust.
Of misschien gaan de dingen best goed en zoek je hulp bij een moeilijke keuze of bij het behalen van een doel.
Of misschien zit je op dit moment in een moeilijke periode (wat we allemaal wel eens hebben) en wil je dichter bij jezelf komen.

Misschien vraag je zelf af:

  • Waar sta ik op dit moment?
  • Wat wil ik bereiken?
  • Wat houd me tegen om mijn doelen te halen?
  • Waar geloof ik in en wat is voor mij belangrijk?
  • Leef ik mijn eigen leven of dat van een ander?

Je bent niet de enige, die zich dit afvraagt. En die zichzelf wil verbeteren. Misschien zijn er dingen in je leven waar je niet blij mee bent.

Weinig zelfvertrouwen
Veel mensen zijn onzeker, vinden zichzelf niet goed genoeg, vergelijken zichzelf vaak met anderen en hebben moeite met loslaten.

Perfectionisme
Veel mensen willen alles perfect doen en ervaren daardoor een enorme druk bij (nieuwe) projecten en uitdagingen. We zetten ons zelf onder stress omdat we denken dat anderen van ons hoge verwachtingen hebben.

Niet weten wat je wilt in het leven
Twijfels hebben over je carrière, niet goed weten waar je kracht ligt of het ontbreken van een betekenis in het leven. Een groot probleem, want werk en carrière is een belangrijk middel om verbinding aan te gaan met anderen.

Niet kunnen stoppen met slechte gewoontes
Roken, emotioneel (over)eten, weinig beweging, overmatig gebruik van alcohol. Gedrag die we doen op de automatische piloot omdat het op dat moment goed voelt, maar op lange termijn allerlei negatieve consequenties heeft.

Weinig vitaliteit
Weinig vitaliteit en energie. Wat je ook wilt doen en bereiken in het leven, het staat of valt met vitaliteit. Slechte gewoontes, negatief denken en alsmaar om anderen bekommeren kost veel energie.

Gebrek aan zingeving
Je hebt een mooi gezin, je hebt een goede baan. Maar je vraagt je ook af; is dit het nu? Waar doe ik het allemaal voor?

 

Het " Succesvol jezelf zijn" - pakket bestaat uit 4 sessies. Tijdens de intake bespreken we samen jouw thema's en zetten samen de koers uit. In de volgende 3 sessie zal je meer inzicht krijgen en leren om het beste uit jezelf te halen.