Over mij

Mag ik mij aan je voorstellen:

mijn naam is Sandra en ik ben trainer, coach, moeder, dochter, zus, vriendin, partner, collega… en mensen helper.
En ook ben ik zorgzaam, enthousiast, nieuwsgierig, sociaal, betrokken, spontaan, direct, flexibel, kwetsbaar en nog veel meer.

Dankbaar voor mijn kindheid:
1977 geboren, opgegroeid met mijn ouders en grote broer in Keulen
Trots op mijn verleden:
18 jaar getrouwd geweest, samen een bedrijf opgebouwd en 2 kinderen opgevoed
Gelukkig met mijn huidige leven:
samenwonend met mijn partner, zoon (18), dochter (16) en hond
Blij wordt ik van:
Zon, strand, reizen, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe plaatsen ontdekken
Mijn energie haal ik uit:
wandelingen door het bos, strand, watersporten en mediteren.

Mijn passie is altijd al geweest om mensen te helpen met hun fysieke en mentale gezondheid. Een aantal jaren als fysiotherapeute gewerkt en meer dan 20 jaar was ik als sportinstructeur en voedingscoach werkzaam in onze sportschool als leidinggevende. Pilates en meditatie lessen geven, coachen en begeleiden van mensen naar een gezonder leven – dat was altijd al mijn ding.

Op een gegeven moment belande ik op een punt. Ik wilde meer. Meer uit mijn eigen leven halen. Ik zocht in eerste instantie naar oplossingen en technieken om op mijn werk beter te presteren, zoals communicatievaardigheden, een positieve mindset, meer energie, meer (zelf)vertrouwen en meer focus. Ik volgde diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en alles wat daarmee samenhangt.

Begin dit jaar heb ik eindelijke de sprong in de diepte gewaagd en heb mijn vaste baan opgezegd om mij helemaal op begeleiding en coaching te richten. Werken vanuit passie en mijn hart en anderen helpen om een gelukkiger en gebalanceerd leven te leiden, dat is mijn droom.

Ik heb zelf mogen ervaren wat het betekend als je meer uit je leven kan halen. Bewuste keuzes maken omdat je weet wat je wilt, wie je bent en wie je wilt zijn. Als je durft om in de spiegel te kijken, kritische vragen durft te stellen en bereid bent om te veranderen en te groeien. Blokkades uit het verleden doorbreken en open staan voor de toekomst om het beter te doen. Oude patronen en gedrag wat in je weg staat, omdat het je kleiner maakt,  erkennen en veranderen. Emoties en pijn toelaten, accepteren en loslaten geeft je vrijheid en meer speelruimte.

Ik wens iedereen dat hij/zij durft te zijn wie die is en wilt zijn om een gelukkig leven te leiden. Als ik hier in een steentje kan bijdragen, graag!

Laten we samen aan de slag gaan, stap voor stap op jouw tempo.

Samen op reis!

Ik wil stappen zetten