Wandelcoaching NLP

Wandelcoaching NLP

Lekker buiten wandelen in de natuur en over jouw thema, doel of probleem praten. Wandelcoaching is net iets meer dan dat. We lopen een vaste route met knooppunten en passen een NLP coachmodel toe om tot nieuwe inzichten te komen.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren, een methodiek waarmee wij bewust worden hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren. Het ontdekken en gebruiken van de onbewuste patronen in het zenuwstelsel om gewenste veranderingen te bereiken.

  • Wat wil je bereiken?
  • Kies ik voor A of kies ik voor B?
  • Wat houd mij tegen om te doen wat ik eigenlijk wil?
  • Leef ik MIJN leven of dat van een ander?
  • Wat maakt mij echt gelukkig?

 

Coaching in een ruimte waar je elkaar tegenover zit kan soms best confronterend zijn. Ook willen we in een coachsessie dat er iets in jouw in beweging komt en ruimte voor verandering ontstaat. Daarom is een wandelsessie uiterst effectief en wordt door mijn klanten als zeer prettig ervaren.

De kracht van wandelen:
Wandelen heeft een positieve invloed op jouw stemming en jouw hersenen werken beter. Ook heeft het goed voor jouw gezondheid. Regelmatig wandelen zorgt voor minder kans op overgewicht, hartaandoeningen, botbreuken, diabetes, depressiviteit of een beroerte.

 

Trek stevige schoenen aan en een warme jas.
De wandelafstand is 3km en wij zijn ongeveer 1 1/2 uur bezig.
Start jouw wandeling met vragen en finish met antwoorden.

Let's go!

Ik wil stappen zetten