Ervaringen van anderen

Hier kan je de ervaringen van anderen lezen. Ik ben natuurlijk altijd erg blij met feedback en reviews. Vaak maakt het verhaal van een ander het veel duidelijker dan als ik het probeer uit te leggen. Lees maar zelf.

Meer zelfvertrouwen

Na een intensieve periode van grote emoties en tegenslag was ik het vertrouwen in mezelf grotendeels kwijtgeraakt. Tijdens de gesprekken met Sandra voelde ik een enorme rust over me heen komen. Hetgeen me het gevoel gaf mijn zielenroerselen bloot te kunnen geven. Door de intieme gesprekken en de handvatten die ze me daarbij gaf, kreeg ik weer langzaam het vertrouwen in mezelf. ik ben Sandra dankbaar dat ze me geholpen heeft het geloof in mezelf te herstellen.

 

Roos

Opruimen met oude pijn

Ik ben gewoon heeeel dankbaar voor de fijne gesprekken met Sandra. Al een tijdje zat ik vast en kende mezelf niet meer.
In mijn verleden zijn best wat heftige dingen gebeurd en tijdens de eerste sessie bleek dat het hoogste tijd is om eens goed op te ruimen met alle boosheid en emoties die in mijn zaten. De 2 hypnoses en het tappen heeft me geholpen om te emoties los te koppelen. Ik kan nu beter terugkijken op het verleden en voel me vrijer. Heel fijn gevoel.

Sarina

Scheiden of voor elkaar kiezen

In eerste instantie wilde ik eigenlijk op relatie coaching samen met mijn man. Het liep al een tijdje niet lekker en wij zaten al aan scheiding te denken. Maar mijn man wilde niet mee. Ik besloot om alleen te gaan. Onze relatie kwam in de gesprekken met Sandra natuurlijk aan bod, maar vooral hebben we gewerkt aan mijn zelfvertrouwen. Ik heb geleerd om mijn eigen gevoel te durven uit spreken en mezelf belangrijker te vinden. Voor mezelf te kiezen in plaats van het altijd maar naar de zin van een ander te maken.
Bij een relatie horen natuurlijk altijd twee, maar als je eigen gedrag veranderd, beweegt de partner ook mee. Of we de goede kant op bewegen moet nog blijken.

Wandel coaching

Ik had twijfels over mijn baan. Of ik nog wel goed zat. Ik was niet meer zo gemotiveerd en ging steeds vaker met tegenzin naar mijn werk. Ik miste iets maar wist niet precies wat.
Tijdens de wandelsessie met Sandra – heerlijk langs de Otheense kreek en zeedijk – ontdekte ik wat ik echt wil en wat mijn tot nu toe tegen heeft gehouden. Je weet wel, die kleine stemmetjes: ” je kan dit niet.” en “wat zal de ander wel van je denken.” Met de doordringende vragen op het juiste moment wist Sandra de kern te raken. Wat een verheldering!

Na de wandeling heb ik het even laten zakken en vervolgens ben ik het gesprek met mijn werkgever aangegaan. Inmiddels is mijn functie aangepast en is er weer een prettige werksfeer. Vooral omdat ik zelf bewuster ben wat ik wil en kan en sterker in mijn schoenen sta. Ook heeft dit invloed op mijn prive situatie gehad, wat misschien nog belangrijker is.

Monique uit Axel

Eindelijk weer meer contact met mijzelf

Ik ben zo blij dat ik de stap gewaagt heb om met mijzelf aan de slag te gaan. Al lang voelde ik dat het niet zo lekker liep in mijn leven. Terwijl ik zelf dacht dat het door mijn werk kwam, werd vrij snel in de eerste sessie duidelijk dat het meer lag aan mijn prive situatie. Tijdens de 2e sessie, een wandel-coach-sessie, heeft Sandra mij geholpen tot de kern van het probleem te komen. De derde keer was een hypnose sessie! Jeetje, dat was wel heel bijzonder en heeft mij enorm geholpen. Ik voel me veel beter.

Liesbeth, 20-4-2022

Help , ik wil dat iets verandert!