Relatiecoaching

Liefdevoller leven

Meestal zoeken koppels helaas pas hulp als het eigenlijk al te laat is. Het gevoel is er niet meer, er is weinig contact en slechte tot geen communicatie en je leeft naast elkaar heen. Elk gesprek verloopt op dezelfde manier en eindigt in ruzie. De enige reden om bij elkaar te blijven zijn de kinderen, het huis of de angst voor verandering.

Als beide partners de relatie willen redden en bereid zijn om iets te veranderen, dan kunnen een aantal sessie helpen om er achter te komen waar jullie staan. Een garantie krijg je niet, maar jullie hebben het dan wel samen geprobeerd en zullen zeker handvaten krijgen hoe je in de toekomst - samen of apart - beter met elkaar om kunt gaan.

APK voor de liefde

Vaak wordt gedacht dat relatiecoaching alleen nodig is als je problemen hebt of zelfs al aan scheiding denkt. Dit hoeft niet zo te zijn. Het kan ook preventief werken om eventuele problemen te voorkomen en meer uit je relatie te halen. Om een nog leukere relatie te hebben en elkaar beter of op een andere manier leren kennen.

Om een gelukkige relatie te kunnen voeren, moet je eerst weten en durven voelen wat jezelf wilt en naar verlangt. Je kunt je pas  verbinden met een ander als je kan verbinden met jezelf. Als je niet van jezelf houd, hoe kan je dan geloven dat iemand anders wel van je houd?

Helemaal jezelf zijn en tegelijkertijd openstellen voor een ander? Ontdek jezelf en je partner.

Je hoeft niet perse met je partner te komen. Mocht je partner er nog niet aan toe zijn of niet willen dan kan je ook alleen op ontdekkingsreis. En als jij veranderd, zal je partner mee bewegen.

relatie coaching

Relatie is een werkwoord! Je moet er iets voor doen om het te laten werken. Het is een geven en nemen, delen, accepteren, elkaar ruimte geven en samen van de nabijheid genieten. Maak tijd vrij voor elkaar, ga weer eens op date, verras elkaar!

  • Ben je onzeker over je relatie?
  • Voel je niet meer de vlinders in je buik?
  • Kan je niet meer met elkaar praten zonder dat het in ruzie eindigt?
  • Heb je zin om je relatie een boost te geven?
  • Wil je leren om jouw partner beter te begrijpen?

Als JIJ bereid bent om met een open hart naar elkaar te kijken en te luisteren en de WIL er is om iets te veranderen, kunnen we samen aan de slag.

Stap voor stap weer liefdevoller, geduldiger en vol passie samen zijn.

Ik wil meer liefde in mijn leven